Barack Obama si miliardarul Warren Buffett sunt veri indepartati

Data publicarii: 16-12-2009 | Diverse

Presedintele american Barack Obama si miliardarul Warren Buffett sunt veri de grad indepartat, avand ca stramos comun un servitor ucenic din Franta secolului al XVII-lea, a anuntat webiste-ul Ancestry.com.

Site-ul, care se mandreste cu cea mai mare baza de date genealogice online, a precizat ca a descoperit o legatura intre cei doi prin Mareen Duvall, care a emigrat in Maryland din Franta, in anii 1650.

Potrivit expertilor Ancestry.com, Duvall este cel de-al noualea strabunic al lui Obama si al saselea in ceea ce-l priveste pe Buffett.

Mareen Duvall a cumparat o proprietate in Anne Arundel County, Maryland, in 1659. A avut 12 copii si prin urmare un numar mare de descendenti.

Anathasia Tyler, experta a Ancestry.com, a precizat pentru AFP ca legatura intre Obama si Buffett a fost descoperita din intamplare, in timpul unui studiu privind stramosii miliardarului.

La inceputul acestui an, specialistii site-ului au mai aflat ca liderul de la Casa Alba are radacini germane si este var indepartat cu actorul Brad Pitt.

AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: