Un oras din Rusia ridica o statuie dedicata crizei economice

Data publicarii: 21-12-2009 | Diverse

O facultate din orasul Ekaterinburg, din Rusia, va inaugura o statuie de circa 1,5 metri, dedicata crizei economice, care a fost confectionata din cuburi colorate pentru copii, purtand denumirea generica "Sa refacem sistemul bancar" , relateaza agentiile rusesti.

Statuia dedicata crizei economice va fi dezvelita la facultatea de Psihologie Sociala de la Universitatea din orasul Ekaterinburg, din Rusia. Modelul acesteia a fost ales in cadrul unui concurs la care au participat circa 20 de proiecte, dintre care unul a fost trimis din Marea Britanie.

Concursul a fost castigat de autorul proiectului unei statui din cuburi pentru copii intitulata "Sa refacem sistemul bancar". Organizatorii au vopsit cuburile si au marit monumentul pana la 1,5 metri.

Autorii schitelor propuneau reprezentarea crizei economice printr-o curea ("A strange cureaua"), borcan spart ("Borcanul s-a spart, forma acestuia a ramas"), monezi "mancate" de coroziune ("Coroziunea sistemului finaciar") si chiar pelimeni (preparat traditional rusesc pe baza de carne - n. red.) fara carne ("Asteparile inselate ale populatiei").

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: