Pogea i-a predat Finantele lui Vladescu si pleaca la schi in Austria

Data publicarii: 21-12-2009 | Finante-Banci

Ministrul interimar al finantelor, Gheorghe Pogea, a declarat ca a avut vineri "o discutie lunga" cu Sebastian Vladescu, in care i-a prezentat in linii mari bugetul de stat pe 2010 si ca va pleca in vacanta la schi in Austria intre 26 decembrie si 2 ianuarie 2010.

"Nu am dorit eu sa mai continui la Ministerul Finantelor, pentru ca trebuie sa stii sa iesi din scena la momentul potrivit, inainte sa fie necesar. I-am predat Finantele lui Sebastian Vladescu si am avut o discutie lunga cu el. I-am prezentat bugetul pe 2010", a spus Pogea.

"Ma bucur ca nu am lasat tara fara resurse. Am fost supus unor imense presiuni, carora le-am facut fata cu bine", a completat el.

Ministrul interimar al Finantelor a mentionat ca ca se va intoarce in mediul privat. "Deocamdata, ma voi retrage din zona functiilor publice la nivel inalt", a afirmat el.

"In aceasta seara ma intalnesc cu nepotica mea si o sa ma duc si eu in concediu la schi in Austria intre 26 decembrie si 2 ianuarie", a adaugat Pogea.

Sebastian Vladescu s-a aflat la sediul Ministerului Finantelor Publice mai bine de patru ore si a avut mai multe intalniri cu reprezentanti ai ministerului.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: