Kaufland deschide al 12-lea magazin din retea, la Suceava

Data publicarii: 22-08-2006
KauflandReteaua germana de hypermarket-uri Kaufland va inaugura joi, la Suceava, al 12-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 8,5 milioane de euro, informaza un comunicat al companiei. Noul magazin are o suprafata de 6.600 de metri patrati, este amplasat pe un teren de 18.500 de metri patrati si beneficiaza de o parcare de 316 locuri. Concesionari in cadrul noului magazin vor fi BRD, cu produse si servicii bancare, Nik&Nik, cu accesorii si incaltaminte,  Inmedio, cu produse de presa si literatura, Romfoto, cu servicii si produse foto, Avenir Telecom, cu produse, accesorii si servicii de telefonie mobila, Sensiblu, cu produse farmaceutice si cosmetice, Domo, cu electrocasnice, electronice si produse IT&C si Stil Biju, cu accesorii si bijuterii.

Investitia totala a lantului german de magazine in Romania se ridica astfel la 200 de milioane de euro.

De la intrarea pe piata romaneasca, in octombrie 2005 si pana in prezent, Kaufland a produs circa 3.100 de locuri de munca in Bucuresti, Ramnicu Valcea, Ploiesti, Alba Iulia, Timisoara, Baia Mare, Targu Mures, Galati, Cluj, Hunedoara, Satu Mare si Suceava

Divizia Kaufland face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG. Grupul Schwarz, are peste 166.000 de angajati in Europa si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 40 de miliarde de euro.

Concernul Kaufland cuprinde peste 730 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia si Romania. In luna martie a acestui an a fost deschis si in Bulgaria primul magazin Kaufland.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: