Jaf armat la o sucursala a unei banci din Timisoara

Data publicarii: Astazi, 30-12-2009 | Finante-Banci

Un jaf armat a avut loc in urma cu putin timp la o sucursala a unei banci din Timisoara. Este vorba de o sucursala a BRD de pe strada Cugir de la periferia municipiului Timisoara, zona considerata destul de sigura.

Din primele informatii paznicul a fost usor ranit, iar  un echipaj al ambulantei i-a acordat primele ingrijiri.

Martorii spun ca au fost doi barbati care au intrat in banca si l-au imbrancit pe paznic si au luat bani din casierie, disparand foarte repede.

"Confirm aceste informatii. E vorba de un paznic ranit, nu am date daca e ranit usor sau grav. A existat o agresiune asupra paznicului, nu se stie daca a fost un jaf armat sau nu", Christian Ciocan, purtator de cuvant al MAI.

La aceasta ora sunt mobilizate forte de ordine care incearca sa afle ce s-a intamplat. Politistii si jandarmii au izolat perimetrul, iar la fata locului a sosit si o ambulanta. Paznicul este in afara oricarui pericol, a fost ranit la gat si la picioare.

Nu se stie numarul exact al atacatorilor, dar martorii sustin ca ar fi fost vorba de doi barbati care au coborat dintr-o masina albastra cu geamuri fumurii. Unul dintre acestia l-a agresat pe paznic care a primit doi pumni in fata si  in spate.  In banca mai era si un client, inafara de angajati, care nu au patit nimic.

La sucursala bancii existau camere de supraveghere.

"Politia a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de faptul ca o filiala a unei banci a fost atacata de niste indivizi inarmati. Paznicul a fost usor ranit. la locul jafului a sosit un echipaj al ambulantei. Vom avea mai multe informatii dupa ce vom studia imaginile de pe camerele de supraveghere. In banca era un singur client care, din fericire, nu a patit nimic. E o zona circulata, periferica a orasului", a declarat un reprezentant al IPJ Timis.

"Atacatorii nu purtau cagule, dar aveau fetele acoperite cu o haina. Sub amenintare au sustras de la casiera o suma de bani. L-au ranit pe un paznic cu o lovitura,  a declarat Emil Andrei, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Surse din interiorul bancii spun ca ar fi vorba de o suma de aproximativ 73.000 de lei.

Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: