Visa International a anuntat castigatorii campaniei Robbie Williams

Data publicarii: 22-08-2006
Visa International anunţă castigatorii campaniei Robbie Williams, campanie care a vizat promovarea parteneriatului dintre Visa si RobbieWilliams.com, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Campania a avut doua etape, prima dintre ele, desfasurata in perioada 1-31 august 2006, fiind dedicata detinatorilor de carduri Visa emise de bancile participante. Acestia au putut castiga bilete la concertul Robbie Williams la Viena daca faceau cel putin o plata in valoare de 30 RON la comercianti.

Bancile participante au fost Banca Transilvania, Bancpost, BCR si BRD. Castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti. Acestia sunt: Ervin Bibiri (Bucuresti), Maria Murgu Bosnea (Valcan, Hunedoara), Victor Cheroiu (Bucuresti), Lucian Calarasu (Bucuresti) si Cristina Sorescu (Bucuresti).

Cea de a doua faza a campaniei s-a desfasurat intre 31 iulie si 13 august 2006, in parteneriat cu televiziunea U. Pentru a castiga marele premiu, concurentii au trebuit sa trimita un SMS la U TV si sa raspunda la o intrebare. Vlad Stefanescu si Roxana Zaharia sunt norocosii care au mers la Viena impreuna cu cate un prieten.

Premiile pentru castigatori si partenerii acestora au inclus biletele de avion Bucuresti-Viena si retur, cazarea la hotel de 5 stele, mic dejun, bani de buzunar si bilete VIP la concertul Robbie Williams. Toate aceste costuri au fost acoperite de Visa International. Ca premii secundare, participantii au primit CD-uri cu ultimul album al lui Robbie - Intensive Care.

Visa este partenerul oficial al site-ului RobbieWilliams.com, oferind siguranta, confort si flexibilitate fanilor care isi fac cumparaturile de pe acest site. Fanii Robbie Williams pot folosi cardurile Visa, in cel mai sigur mod, pentru a cumpara muzica, bilete la concerte si articole promotionale cu idolul lor.

“Prin acest parteneriat, putem sa oferim servicii mai bune cumparatorilor online care beneficiaza de avantajele comertului electronic. Suntem mandri sa ne legam numele si calitatea serviciilor noastre de Robbie Williams, unul dintre cei mai mari artisti actuali”, a spus Catalin Cretu, Vicepresedinte, Visa International CEMEA.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: