Conturile Realitatea Media, blocate de Fisc

Data publicarii: 21-01-2010 | Media

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a blocat, ieri, conturile Realitatea Media - companie care detine televiziunile Realitatea TV si Money Channel - deschise la opt banci. Masura a fost aplicata pentru obligatii fiscale restante ajunse la scadenta si neachitate in valoare de 5,59 milioane de lei, reprezentand in principal contributii neplatite la bugetul asigurarilor sociale, au declarat pentru "Adevarul" surse oficiale din cadrul ANAF.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a blocat miercuri conturile Realitatea Media - companie care detine televiziunile Realitatea TV si Money Channel - deschise la opt banci. Masura a fost aplicata pentru obligatii fiscale restante ajunse la scadenta si neachitate in valoare de 5,59 milioane de lei, reprezentand in principal contributii neplatite la bugetul asigurarilor sociale, au declarat pentru "Adevarul" surse oficiale din cadrul ANAF.

Pentru contributiile sociale, suma neachitata este de 3,9 milioane de lei, din care la 30 septembrie 2009 erau scadente 1,3 milioane de lei. La bugetul asigurarilor de somaj s-au cumulat datorii de 153.319 lei, din care scadente la 30 septembrie 2009 erau 51.742 de lei, iar la bugetul asigurarilor de sanatate restanta era de 1,54 milioane de lei (484.407 lei scadent la 30 sewptembrie 2009).

Integral in Adevarul