ALD Automotive va furniza servicii de fleet management pentru flota Petrom

Data publicarii: 02-02-2010 | Afaceri

Compania de leasing operational si fleet management ALD Automotive si Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din Europa de Sud - Est, au semnat un contract de leasing operational prin intermediul caruia ALD Automotive va furniza servicii de fleet management pentru flota Petrom. 

Solutia propusa Petrom a constat in sale & leaseback pentru o parte din flota existenta precum si leasing operational full service pentru noi autovehicule, care vor fi comandate de catre Petrom in 2010. 

Intr-o prima etapa, ALD Automotive va achizitiona de la Petrom o parte din flota existenta si apoi va reinchiria autovehiculele catre companie, asigurand in acelasi timp si o gama completa de servicii de administrare a flotei (program complet de mentenanta, management al anvelopelor, autovehicul de inlocuire, asigurari etc.). Urmatoarea etapa va consta in extinderea flotei prin achizitia unor noi autovehicule pe parcursul acestui an. 

"Aceste parteneriate reprezinta inspiratia noastra pentru a continua sa investim in instrumente inovatoare de administrare a flotei si pentru a ne instrui continuu echipa, astfel incat sa devenim o companie de referinta pe piata pentru calitatea serviciilor oferite. Cel de-al doilea nivel al parteneriatului nostru cu Petrom, in calitate de furnizor, ne poate conduce de asemenea catre noi instrumente de urmarire si optimizare a consumului de combustibil, permitandu-ne sa oferim clientilor nostri solutii de a reduce TCO-ul (Total Cost of Ownership) si de a avansa catre flote mai ecologice. Ne asteptam ca flota noastra sa depaseasca 6000 de autovehicule pana la finalul lui februarie", a declarat Vincent Kneppert, General Manager ALD Automotive.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: