Ringier ar putea vinde Evenimentul Zilei si Capital grupului care detine B1TV

Data publicarii: 05-02-2010 | Media

Publicatiile Evenimentul Zilei si Capital ar putea fi vandute de Ringier grupului de presa format din Bobby Paunescu si jurnalistul Radu Moraru din care fac parte B1TV, VOX News si Gazeta de Sud. Informatia a fost publicata, joi seara, pe blogul lui Catalin Tolontan. Jurnalistul sustine ca in nu mai mult de cateva zile tranzactia va fi efectuata.

21:40 Bobby Paunescu a declarat la randul sau pentru adevarul.ro: "Nu am ce sa comentez. Am citit si eu ce a aparut. Nu cred in aceasta zvonistica"

21:32 Adela Popescu: "Nu comentez zvonurile. Deciziile noastre se anunta numai prin comunicate de presa. Aceasta este politica acestei companii"

21: 31 Contactat de adevarul.ro, redactorul sef al Capital Iulian Bortos a declarat: "Nu zic nimic. Nu am ce sa comentez. ce sa comentez daca nu am auzit nimic. Va rog sa vorbiti cu reprezentantul nostru de presa" (Adela Popescu)

20:30 "In ultimii ani Ringier a avut mai multe oferte pentru Evenimentul Zilei, dar le-a declinat, criza pietei de publicitate din presa scrisa si pierderile inregistrate in ultima vreme de EVZ schimbind insa planul elvetienilor pina la iminenta vinzarii catre grupul B1TV", mai scrie jurnalistul pe blogul sau.

"Nu credem ca se mai poate intampla ceva, tranzactia este ca si facuta, urmeaza semnaturile finale", se anunta intr-un comentariu publicat pe blogul lui Tolontan, si care se pare ca apartine unei persoane "apropiate dealului".

Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: