Nexus One, in Romania cu 600 euro

Data publicarii: 15-02-2010 | IT&C

Telefonul produs de Google si HTC se vinde si in Romania de cateva zile, dar numai prin intermediul magazinelor on-line, de categorie mica si mijlocie. Unul dintre acestea este Evo- Mag.ro, care a adus Nexus One la un pret de 2.499 de lei.

Potrivit directorului executiv al EvoMag.ro, Mihai Patrascu, gadgetul este in stoc si poate fi comandat oricand. "Vineri (12 februarie - n.r.) ne-au ajuns primele 10 telefoane. Cei care le comanda le primesc in maximum 24 de ore daca sunt din Bucuresti. Daca un client nu vrea sa-l primeasca prin curier, el poate veni la noi la sediu sa-l ridice", ne-a declarat seful magazinului on-line.
 
El afirma ca telefonele sunt comandate din Asia si ajung la noi in aproximativ sapte zile. Desi nu este destinat tocmai pietei ro manesti, dupa spusele ana listilor IT, acesta a trezit destul de mult interes la noi in tara.

"In ultimele zile au fost foarte multi care s-au interesat de telefon", a mai spus Patrascu.

Alte magazine on-line il vand mai ieftin

Am incercat sa cumparam un Nexus One si de pe site-ul TelefonulTau.eu. Aici ni s-a spus ca au fost comandate din import doar trei bucati care sunt deja vandute, celor care au facut comanda.

"Daca vreti un astfel de telefon, comandati si va ajunge in doua saptamani", a spus reprezentanta magazinului. Pretul in acest magazin este de 2.449 lei, dar ar mai putea scadea pana ajunge urmatorul transport, potrivit vanzatoarei de la TelefonulTau.eu.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: