Boc: Am dat pe Google si am gasit salariul guvernatorului BNR

Data publicarii: 16-02-2010 | Actualitate

Emil Boc a descoperit Google-ul. Dornic sa afle ce salariu are Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, premierul "a dat pe Google" si a gasit: undeva intre 5.000 - 7.000 de euro.

Invitat, luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, seful Executivului a marturisit ca l-a apreciat intotdeauna pe Mugur Isarescu, care ar merita orice salariu pentru activitatea depusa la carma BNR.

Boc a precizat, insa, ca in cautarile pe Google a descoperit ca seful Bancii Centrale s-a multumit cu un salariu decent, de 5.000 - 7.000 de euro pe luna. E drept, pe Google se gasesc stiri si relatari aparute in presa de-a lungul vremii despre salariul lui Mugur Isarescu. Mai toate din 2005, 2006, 2007.

"Eu l-am apreciat intotdeauna pe guvernatorul BNR. Guvernatorul are o entitate privata total. El poate sa-si puna ce venit doreste, dar s-a raportat la decenta, la bun-simt, la ce inseamna mult mai putin decat alti guvernatori de banci centrale din lume si are undeva - din cate am vazut eu, am dat pe Google - are undeva intre 5-7.000 de euro", a spus Emil Boc.

Emil Boc a apelat la motorul de cautare Google, dupa ce presedintele Traian Basescu le-a spus ministrilor, chiar la sediul Guvernului, ca multe informatii pot fi scoase din programa scolara intrucat pot fi gasite pe internet

Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: