Consilierul Dan Bittman, despre impozitarea pensiilor: Interpretarile deranjeaza

Data publicarii: 24-02-2010 | Finante-Banci

Dupa declaratiile ministrului de Finante privind impozitarea veniturilor, consilierul personal al lui Sebastian Vladescu, Dan Bittman, a declarat ca se vorbeste despre o tema "care nu exista".

"Am apucat sa ascult si eu la radio declaratia lui Vladescu. Este una de principiu", a declarat Bittman intr-o interventie telefonica la "Stirea Zilei".

Consilierul lui Vladescu sustine ca nu se va impozita nicio pensie si acuza presa ca exagereaza atunci cand dezbate acest subiect.

"Nu mi se pare normal ca o stire sa fie interpretata in felul acesta. Multe din lucrurile care fac deliciul emisiunilor de seara ar putea fi evitate printr-o corectura in prealabil. E clar ca domnul ministru nu a spus ca asta va face. Interpretarile deranjeaza", a spus Dan Bittman, precizand anterior ca "nimeni nu vrea sa spuna adevarul asa cum este" si ca "nu se pot face minuni".

Ministrul de Finante a declarat, luni, ca toate veniturile ar trebui impozitate, incluzand aici si pensiile. Ulterior, el a revenit asupra declaratiilor, subliniind ca nu intentioneaza sa impoziteze pensiile "in acest moment".

Integral in Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: