Banca Italo Romena emite carduri cu chip incorporat

Data publicarii: 24-02-2010 | Finante-Banci

Banca Italo Romena se alatura bancilor din Romania care emit carduri cu chip incoporat, oferind astfel clientilor instrumente de plata mult mai securizate comparativ cu cardurile traditionale cu banda magnetica, se arata intr-un comunicat de presa al bancii remis BankNews.ro. De noua tehnologie chip va beneficia intreg portofoliul de carduri de debit si de credit detinut de catre banca, reprezentand atat cardurile nou emise cat si cele reinnoite.

O alta noutate este faptul ca prin intermediul cardurilor de debit posesorii vor putea accesa oricand disponibilitatile din conturile curente deschise atat in RON, cat si in EUR. De asemenea, in vederea limitarii riscurilor de fraudare, au fost concepute pentru fiecare tip de card in parte, cate trei pachete de limite maxime de tranzactionare zilnice si lunare la ATM, POS si pe Internet, clientii avand posibilitatea de a opta pentru oricare dintre aceste pachete.

"Dintotdeauna am cautat sa le oferim clientilor nostri produse si servicii de calitate. Astfel, prin noua tehnologie chip incorporata cardurilor, care face mult mai dificila reproducerea si folosirea datelor continute de aceastea, le oferim instrumente de retragere de numerar si de plata comode si flexibile, aliniate la cele mai inalte standarde de securitate, prin care pot efectua operatiuni in maxima siguranta in intreaga lume", a explicat Antonio Bianchin, Directorul General al Bancii Italo Romena.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: