GarantiBank lanseaza cardul cu oglinda, creat special pentru femei

Data publicarii: 03-03-2010 | Finante-Banci

In martie, GarantiBank sarbatoreste luna femeilor prin lansarea unui produs dedicat in exclusivitate acestora - cardul de credit Bonus Card cu oglinda. Noul produs, emis sub sigla MasterCard, combina functionalitatile unui card de credit, oferind in plus doamnelor si domnisoarelor o oglinda drept accesoriu, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

"Avand in vedere ca aproape 60% din cei 80.000 utilizatori Bonus Card sunt femei, lansam astazi in Romania Bonus Card cu oglinda, primul card de acest tip de pe piata, menit sa ofere doamnelor nu numai o experienta placuta la cumparaturi prin oferte special concepute pentru acestea, dar si un accesoriu personal util. In Turcia, acest produs a fost lansat in urma cu 3 ani si se bucura de un important succes comercial, atat prin prisma functionalitatii duble - card de credit si oglinda, cat si prin beneficiile oferite", a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GarantiBank.

"Bonus Card cu oglinda este un card de credit care ofera posesoarelor sale toate beneficiile programului de loialitate Bonus Card, precum un bonus sub forma de procent din valoarea cheltuita in cele peste 25 de milioane de magazine din toata lumea, dar si beneficii speciale pentru femei. In reteaua de peste 1.700 de comercianti parteneri din Romania, cele care detin acest card pot achizitiona produse in maxim 18 rate fara dobanda sau comisioane si pot castiga bonusuri cuprinse intre 1% si 10% pentru fiecare tranzactie efectuata cu acesta. Bonusurile colectate in urma tranzactiilor pot fi folosite ulterior pentru cumparaturi gratuite in cadrul acestei retele", potrivit reprezentantilor bancii.

Redactia BankNews.ro