CityPaintball - Teambuilding in perioada de criza

Data publicarii: 10-03-2010 | HR/Cariere

CityPaintBallIn perioada de criza, primele beneficii la care renunta companiile sunt programele de teambuilding. In conditiile unor bugete reduse, organizarea unui teambuilding cu tot ce presupune acesta: cheltuieli de deplasare, cazare, masa, poate parea o cheltuiala inutila.

Cu toate acestea un teambuilding este benefic pentru angajati, cu atat mai mult intr-o perioada marcata de instabilitate si de ce nu, de nesiguranta locului de munca. Organizarea unui astfel de eveniment transmite un semnal pozitiv in cadrul companiei reprezentand o modalitate de sudare a echipelor, de identificare si imbunatatire a  factorilor care impiedica echipa sa aiba succes si nu in ultimul rand ofera cateva ore de relaxare si distractie alaturi de colegii de serviciu.

Pornind de la aceste considerente, a fost realizata prima baza de Teambuilding din Bucuresti, ce se desfasoara pe 23.000 de metri patrati, intr-o zona verde in mijlocul naturii, pe malul lacului, in spatele Casei Presei Libere, in Sos. Straulesti 4-6. Baza cuprinde ateliere de debriefing, open space pentru activitati de team building, cat si o sala de training semi-deschisa dotata cu tot ce este nevoie pentru desfasurarea evenimentelor de acest tip. Tot aici gasim si cea mai mare locatie de paintball din Bucuresti, CityPaintball, cu o suprafata de 10.000mp, impartita in trei terenuri pe care pot juca intr-o singura zi pana la 500 de persoane, fiind deschisa 24h din 24. Baza beneficiaza de o terasa pentru 100 de persoane, unde au loc si proiectii video, aproximativ 70 de locuri de parcare in incinta, iar locatia poate functiona non-stop, datorita instalatiei de nocturna.

"In situatia actuala, in care companiile taie bugetele de teambuilding, incercam sa venim in intampinarea lor cu o alternativa cel putin la fel de buna in Bucuresti, fata de o deplasare la Sinaia de 3 zile ce implica aproape triplarea bugetului. Se pot tine aceleasi activitati, pot avea loc aceleasi traininguri in conditii similare de confort, renuntandu-se la costurile suplimentare legate de transport, cazare si masa" a declarat Mihai Voiculescu, Managing Partner CityPaintball si asociat CityAdventureCamp si TeamDynamics.

Infiintat in 2001, CityPaintball este unul dintre cei mai importanti operatori si promotori de paintball din Romania, precum si unul dintre principalii importatori si distribuitori de echipamente de paintball din tara.

www.citypaintball.ro

www.cityadventurecamp.ro

www.teamdynamics.ro

  • CityPaintball 1

    CityPaintball - click pe poza

  • CityPaintball 2

    CityPaintball - click pe poza

  • CityPaintball 3

    CityPaintball - click pe poza

  • CityPaintball 4

    CityPaintball - click pe poza

Ultimele stiri pe BankNews.ro: