Andrei Gheorghe: Vladescu e ciufut, capos si nu asculta

Data publicarii: 10-03-2010 | Actualitate

Desi este foarte inteligent si seducator, ministrul finantelor nu intelege ce inseamna comunicarea, este de parere fostul sau consilier de imagine, intr-un interviu acordat EVZ. "Ne-am estimat amandoi gresit", raspunde Andrei Gheorghe, pana de curand consilier de imagine al ministrului finantelor, cand e intrebat de ce a parasit ministerul si pe Sebastian Vladescu. Timp de mai putin de doua luni cat a ocupat aceasta functie, a trecut printr-un accident rutier, a relansat site-ul Finantelor intr-o nuanta violet, iar romanii au fost bulversati de o declaratie a ministrului privind impozitarea tuturor pensiilor.

Care este motivul real al plecarii sale? "Amandoi am ajuns acolo. Am plecat pentru ca e un sistem fara iesire", spune jurnalistul, in prezent somer de circa o saptamana.

Si detaliaza: "Eu cred ca el (Vladescu - n.r.) nu intelege ce este comunicarea si asta o spun cu toata simpatia" sau "e ciufut, nu vorbeste. Toti specialistii cred intotdeauna ca lumea se reduce la dreptatea lor unica, prin urmare, toate celelalte sunt fandoseli", spune Andrei Gheorghe, intr-un interviu acordat EVZ.

Doua luni in marea putere

In opinia sa, calitatile ministrului de imaginea caruia s-a ingrijit sunt: "foarte inteligent, foarte ordonat, foarte seducator, se imbraca bine si e un tip interesant". Defectele sunt ca e "foarte capos si nu vrea sa asculte". La finalul experientei de lucru la Finante, a ramas cu opinia ca Vladescu nu va avea niciodata nevoie de competentele sale.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: