Libra Bank lanseaza NetAvantaj - pachet financiar pentru medicii si farmacistii internauti

Data publicarii: 15-03-2010 | Finante-Banci

Incepand din aceasta luna, Libra Bank ofera membrilor comunitatilor online paginamedicala.ro si paginafarmacistilor.ro NetAvantaj, sub forma pachetului de beneficii financiare la contractarea de credite, depozite si carduri Libra Bank, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Prin pachetul NetAvantaj, medicii si farmacistii beneficiaza de reducerea cu 33% a comisionul de acordare la creditele oferite de banca si de un bonus de 0.35% la dobanda standard, pe intreaga perioada de valabilitate a depozitelor, se mai arata in comunicat.

Pentru cardurile de debit Libra Mix si Libra Mastercard Simple, comisionul de administrare lunar/anual este diminuat cu 40% fata de oferta standard a bancii; Pentru cardurile de credit Libra Jolie, Libra Credit, Libra Gold si Libra Business, comisionul de acordare este redus tot cu 40% fata de oferta standard a bancii, pe intreaga perioada de valabilitate a cardurilor.
 
Persoanele care opteaza pentru pachetul NetAvantaj, trebuie sa activeze in domeniul medical si farmaceutic si sa aiba un cont de utilizator deschis pe paginamedicala.ro sau pe paginafarmacistilor.ro la momentul solicitarii unui produs bancar din cadrul pachetului. Beneficiile pachetului NetAvantaj sunt valabile pana la data de 30 iunie 2010.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: