Ce trebuie sa stie un manager pentru a-si proteja datele din PC

Data publicarii: 22-03-2010 | Afaceri

Cand vorbim despre securitate informatica, date confidentiale sau pericole online, trebuie sa tinem cont de un set de reguli. Wall-Street a consultat specialisti din domeniu si a intocmit un scurt manual online cu cele mai importante lucruri pe care un manager trebuie sa le stie despre protejarea informatiilor din calculator.

In primul rand, este foarte important ca toti utilizatorii de calculatoare sa urmeze o serie de norme minime de siguranta pentru protejarea si evitarea compromiterii sistemului si a datelor.

Fie ca iti place sa lucrezi pe laptopul de acasa sau pe computerul de la serviciu, asigura-te ca ai instalat o solutie avansata de securitate cu actualizarile la zi.

"Aceasta iti va oferi protectie completa impotriva principalelor amenintari informatice, precum si impotriva atacurilor cibernetice", spune Teodor Cimpoesu (foto), managing director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria, al patrulea producator de securitate informatica la nivel mondial.

De aceeasi parere este si Razvan Valceanu, country manager BitDefender, cel mai important producator de securitate IT pe piata locala: "Utilizatorii trebuie sa instaleze si sa activeze o solutie antimalware de incredere, un firewall si un filtru de spam."

Integral in Wall-Street.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: