BRD a lansat noua versiune a serviciului de internet banking BRD-Net

Data publicarii: 22-03-2010 | Finante-Banci

BRD - Groupe Societe Generale a lansat noua versiune a serviciului de internet banking BRD-Net, se arata intr-un comunicat de presa al bancii remis BankNews.ro.

Migrarea serviciului BRD-Net catre o noua versiune aduce, pe langa un look nou, si posibilitatea constituirii tuturor tipurilor de depozite la termen, a descarcarii si salvarii extrasului de cont si a informatiilor privind transferurile realizate. Totodata, clientul poate regasi in cadrul site-ului toate informatiile utile in vederea efectuarii operatiunilor curente, inclusiv informatiile legate de contractul cu banca. Pentru intarirea securitatii serviciului, noua versiune BRD-Net implementeaza tastatura virtuala. Aceasta apare pe ecran ca o fereastra noua cu caractere numerice pozitionate aleatoriu si dinamic, avand rolul de a creste gradul de securitate a operatiunilor. 

"Serviciul BRD-Net face parte din oferta BRD de «banca la distanta», alaturi de Mobilis si Vocalis. Noua versiune arata importanta pe care o acordam acestui canal, complementar retelei noastre de agentii, astfel incat sa oferim clientilor nostri posibilitatea unei alegeri cat mai variate cu putinta pentru a ne contacta. Vom continua sa amelioram acest serviciu in decursul anului", spune Philippe Lelarge, directorul executiv al Departamentului de Strategie si Marketing al BRD.

BRD-Net are in prezent peste 250.000 de abonati, prima versiune a serviciului fiind lansata in anul 2004.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: