Ultimele oferte pentru minivacanta de Paste

Data publicarii: 31-03-2010 | Turism

Ofertele pentru minivacanta de Paste pot fi achizitionate in aceasta perioada la reduceri care variaza intre 5 si 30%.

Cele mai mari scaderi se aplica in cazul pachetelor care includ deplasarea cu autocarul in Grecia si vizeaza plecarea de maine sau poimaine. Astfel, turistul care plateste astazi sejurul, de exemplu, ca sa plece maine, va achita 135 de euro de persoana, in loc de 220 de euro, cat costa initial pachetul.

Hotelurile din Bulgaria au sejururi la preturi mici

Campionul preturilor mici ramane insa litoralul bulgaresc: la un hotel de trei stele, turistii pot petrece trei zile, cu demipensiune, cu numai 35 de euro de persoana in Albena.

In cazul regimului all inclusive, pretul ajunge la 48 de euro de persoana. Mai scumpe sunt sejururile la hotelurile de patru stele: pentru o noapte de cazare in Nisipurile de Aur, turistii vor plati 20 de euro/ persoana pe noapte.

In Sunny Beach, la patru stele, pachetul de patru zile cu all inclusive costa 100 de euro de persoana. Reduceri atractive se gasesc acum si in capitala Ungariei: pentru trei nopti de cazare cu mic dejun, intr-un hotel de trei stele, se platesc 70 de euro. Transportul nu este insa inclus in pret.

In cazul unei unitati de cazare de patru stele, pretul ajunge la 100 de euro/persoana. Si in Praga sunt last-minute-uri. Pentru trei nopti de cazare, pretul ajunge acum la 100 de euro.

Reducerile se practica si in Poiana Brasov

Preturi ceva mai mici, incluse in oferte de ultim minut, se gasesc si la cateva din unitatile de cazare de la noi. De exemplu, in Poiana Brasov, la un hotel de patru stele, trei nopti de cazare cu mic dejun si gustarea de dupa slujba de Inviere, turistul plateste acum 595 de lei, in loc de 680 de lei.

Pentru sarbatori linistite, turistii pot opta pentru vacanta la bai- un sejur la Sovata, cu demipensiune, la un hotel de doua stele plus, costa 90 de euro, in loc de 120 de euro.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: