A aparut Htc Evo, primul telefon 4G

Data publicarii: 31-03-2010 | IT&C

Taiwanezii de la HTC, celebri pentru parteneriatele cu mari operatori de telefonie mobila, au dezvoltat impreuna cu Sprint Nextel, compania din spatele Google Nexus One, primul telefon 4G, pe care l-au expus recent la targul CTIA, din Las Vegas.

Data lansarii Htc Evo 4G, supranumit si HTC Supersonic, nu a fost anuntata, insa evenimentul este asteptat in vara acestui an. In Europa, lansarea este asteptata dupa ce vor fi efectuate o serie de teste de viteza de download si de performanta. Nu a fost anuntat, pana in prezent, pretul noului gadget.

Competitie stransa

Evo 4G va creste competitia de pe piata telefoniei mobile, dominata deja de iPhone de la Apple si Nexus One de la Google. Vestea vine in contextul in care Apple a anuntat deja ca va lansa iPhone-uri cu ecrane mai mari si mai luminoase pentru serviciile video. Samsung Electronics a lansat, de asemenea, noul sau telefon intitulat Galaxy S, care are si el un display mai luminos.

Totodata, marele rival al Sprint pe piata americana, Verizon Wireless - companie detinuta de Verizon Communications si de grupul Vodafone -, va lansa, de asemenea, o retea 4G. Totusi, aparitia primelor telefoane care sa dispuna de conectivitate 4G este asteptata abia la mijlocul anului viitor.

  • HTC Evo 4G 1

    HTC Evo 4G - click pe poza

  • HTC Evo 4G 2

    HTC Evo 4G - click pe poza

  • HTC Evo 4G 3

    HTC Evo 4G - click pe poza

  • HTC Evo 4G 4

    HTC Evo 4G - click pe poza

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: