Campionatul Bancherilor la fotbal: BCR a debutat cu o victorie

Data publicarii: 01-04-2010 | Diverse

BCR a inceput cu dreptul actuala editie, dupa victoria la limita, scor 3-2, in fata lui CITI BANK. In aceesi seara, s-au inregistrat, in general, rezultate stranse, meciuri incinse si goluri multe.

CITI BANK - BCR    2-3

Marcatori: Toma (2) / Robert Nastase (2), Vali Raileanu

BCR a pornit in forta meciul si a pus stapanire pe joc in prima parte. Robert Nastase a luat o actiune pe cont propriu si l-a executat pe portarul advers cu un sut in diagonala, 1-0, scor cu care s-a terminat si prima repriza. La reluare, acelasi Nastase il executa cu exteriorul de la coltul careului pe portarul Ionut Golat si duce scorul la 2-0. Vali Raileanu scapa si el pe contraatac si marcheaza pentru 3-0, moment in care soarta meciului parea jucata. Relaxandu-se prea devreme, BCR-ul a incasat repede doua goluri, prin dubla lui Toma si a facut ca finalul partidei sa fie unul de foc cu un CITI dezlantuit in ofensiva, dar fara sa reuseasca revenirea pe tabela.

OTP - BANCA TRANSILVANIA    1-2

Marcatori: Mihai Ilie / Mihai Caprarescu (2)

Istoria acestui meci poate fi descrisa in citeva cuvinte: tensiune, dueluri duse pina la limita regulamentului, 3 goluri superbe, multi nervi si foarte mult angajament. Fotbalistii celor doua echipe s-au daruit total si nu s-au menajat deloc ceea ce a dus pina la urma si la citeva accidentari, dintre care una pare destul de serioasa. Ca la orice meci aprig disputat nu au lipsit si reprosurile la adresa arbitrului, care s-a aratat prea ingaduitor cu unii dintre jucatori. Sa spunem ca au condus jocul in spiritul lui.

BRD - LIBRA BANK       6-3

Marcatori: Daniel Petrica, Mihai Dumitrescu, Razvan Timpau, George Valean, Marin Silviu, Danut Guresoaie / Alex Dionian, Ion Constantin (2)

Pe scurt, revenirea vicecampioanei. Dupa esecul din prima etapa, BRD a strans randurile si a obtinut o victorie muncita in fata lui LIBRA.Valean a deschis scorul pentru BRD, in urma unei lovituri de colt, insa Ion Constantin a egalat dupa citeva zeci de secunde (1-1). A venit apoi randul lui Timpau sa-si duca echipa in avantaj, cu un sut direct de la centru la reluarea jocului. Capitanul Guresoaie il imita si el pe Timpau cu o executie aproape de jumatatea terenului lateral dreapta (3-1). Repriza se incheie cu al treilea gol de la distanta realizat de Daniel Petrica (4-1). Dupa pauza, diferenta se micsoreaza din nou la  doua goluri. LIBRA obtine o indirecta de la marginea careului, in pozitie semi-centrala si acelasi Ion Constantin inscrie (4-2). BRD inscrie si ea ulterior dintr+o lovitura libera executata excelent de Silviu Marin (5-2). Dionian isi apropie din nou formatia la doua goluri diferenta, insa finalul de joc apartine tot BRD-ului, care mai puncteaza o data prin Mihai Dumitrescu (6-3).

BANCPOST - ALPHA BANK     9-4

Marcatori: Claudiu Zbarcea (5), Marin Chirila (3), Mihai Pascan / Paul Diaconu (3), Adrian Bratosin

Inceputul de meci s-a derulat sub semnul echilibrului, echipele  punctand succesiv pana la scorul de 2-2, autorii primelor goluri fiind Pascan si Zbarcea, pentru Bancpost, respectiv Diaconu, de doua ori pentru Alpha. S-a dezlantuit apoi Bancpost-ul care a inscris de 3 ori consecutiv prin Marin Chirila (2) si Claudiu Zbarcea (5-2). Alpha revine pe tabela prin acelasi Diaconu care realizeaza tripla si repriza se incheie cu un avantaj de trei goluri in favoarea lui Bancpost , dupa un nou gol al lui Zbarcea (6-3). In repriza a doua, Bancpost inscrie din nou 3 goluri consecutive, autori Zbarcea (2) si Marin Chirila, pentru ca, pe final, Bratosin sa stabileasca scorul final al meciului: 9-4.

Partenerii competitiei sunt: Hummel, Vinexpert, Perla Harghitei, Brotac Medical Center, Bronic Security, Restaurant Vatra Neamului si World Class.

Parteneri media: National TV, N 24 PLUS, National FM, Gazeta Sporturilor, Ziarul Ring, Ziarul Bursa, site-urile www.banknews.ro si www.evenimentemedia.ro. O competitie organizata de Silver Media Design si Direkt Media Company.

Redactia BankNews.ro