BCR a redus dobanzile la depozitele in lei

Data publicarii: 02-04-2010 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana a redus, de joi, dobanzile la depozitele in lei constituite de persoanele fizice si juridice. Astfel, dobanzile pentru depozitele in lei la termen pentru persoane fizice se reduc cu pana la 0,8 punte procentuale pentru maturitatile cuprinse intre o luna si 12 luni, respectiv cu pana la un un punct procentual in cazul conturilor de economii Maxicont in lei.

Oferta bancii ramane, in continuare, atractiva, in linie cu politica bancii de incurajare a economisirii pe termen lung. Astfel, pentru depozitele la termen de 24 de luni, in lei si euro cu dobanda fixa de 7,5 la suta pe an pentru depozitele in lei, respectiv 3,5 la suta pe an pentru depozitele constituite in euro.

BCR, membra a Grupului Erste, gestioneaza active de peste 16,4 miliarde de euro. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 665 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.

AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: