De Paste, un weekend plin de evenimente

Data publicarii: 02-04-2010 | Lifestyle

Weekend-ul prelungit de Paste aduce cu sine nu numai sarbatoarea religioasa, ci si cateva evenimente laice pentru cei care caute alternative de petrecere a celor trei-patru zile libere.

Carting in Bucuresti

Inca de ieri, bucurestenii pot lua parte la curse de carting in centrul comercial Militari. Pana pe 6 aprilie, parcul comercial pune la dispozitia clientilor o pista cu sase carturi si personal specializat de asistenta pentru toti cei care vor sa isi demonstreze indemanarea in curbele traseului din parcarea parcului comercial.

Iar pentru a primi gratuit 10 minute de carting, cumparatorii sunt invitati sa achizitioneze produse in valoare de cel putin 50 de lei de la magazinele Parcului Comercial Militari. Pe pista de carting au acces vizitatorii de la 16 ani in sus, intre orele 12:00-20:00.

Calatorie in Tara Minunilor si concursuri

De Paste, Baneasa Shopping City se transforma in Tara Minunilor, recreand atmosfera din "Alice in Tara Minunilor", cu tombole, targ de obiecte traditionale, vouchere cadou, jocuri pentru copii, ateliere de incondeiat oua. Mall-ul va fi populat de personaje din basm si va deschis maine de la 10:00 la 19:00 si din nou luni. In ziua de Paste, centrul comercial va fi inchis.

La centrul comercial Liberty Center continua concursul "Iepurasul te ia la shopping", in ziua de Paste fiind anuntati castigatorii. Pentru cumparaturi de minimum 50 lei, vizitatorii au posibilitatea de a castiga marele premiu, in valoare de 1.000 de euro, si alte 10 premii in valoare de 200 de euro fiecare. De asemenea, tot aici, Iepurasul ii asteapta pe copii, cu daruri, astazi si maine intre 12:00 si 20:0, si duminica,  intre orele 14:00- 22:00.

Targ pe Soseaua Kiseleff

Cei care vor vizita Targul de Paste amenajat pe Soseaua Kiseleff, in apropierea Muzeului Taranului Roman, vor avea de ales intre decoratiuni, bijuterii, accesorii realizate manual, obiecte de ceramica si artizanat, dar si dulciuri produse in casa.

In plus, maine de la ora 18:30, Animal X va anima atmosfera pentru cei prezenti la targul deschis de pe 1 pe 3 aprilie. In aceeasi perioada, bucurestenii pot participa si la Targul de Antichitati care se va desfasura in Parcul Tineretului, la intrarea Sincai.

Ambele targuri vor fi deschide de la ora 9:00, pana seara la 19:00.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: