Campionatul Bancherilor la fotbal: RBS a trecut si de testul Bancpost

Data publicarii: 06-04-2010 | Diverse

In vizibila crestere de forma, RBS a invins vineri, 2 aprilie, o alta echipa puternica din Grupa B si anume, Bancpost, cu scorul de 6-2. A fost un adevarat derbi, in care echipa mai disciplinata in joc s-a impus la final. In celelalte meciuri ale serii, BCR a terminat la egalitate cu Banca Transilvania, in timp ce Libra a cistigat in fata lui Intesa Sanpaolo.

BCR - BANCA TRANSILVANIA   2-2

Marcatori: Ionut Petrescu, Vali Raileanu / Marius Aron, Andrei Fleancu.

Un meci strans, cu putine suturi pe cadrul portii. Cele doua echipe s-au aratat mai degraba interesate de faza de aparare decit de ofensiva. Au existat si citeva contacte mai dure, dar in limita regulamentului.

RBS - Bancpost   6-2

Marcatori: Alexandru Ficu, Andrei Nistor, Razvan Roman (2), Razvan Gheorghita, Ionut Dinca

Diferenta de scor pare cam mare daca ne gandim la ceea ce s-a jucat pe teren, unde in general meciul a fost unul echilibrat. RBS, mai disciplinata si mai pragmatica, a reusit sa se impuna clar pe tabela la final, profitind de o aparare a Bancpost-ului destul de visatoare, mai ales in partea a doua a meciului. Una peste alta, un meci frumos, care anunta deja una dintre favoritele la titlu si anume, RBS.

LIBRA BANK - INTESA SANPAOLO   5-1

Marcatori: Lucian Andreescu (3), Ion Constantin, Vladimir Aluponei / Vlad Stancu

Prima victorie a lui Libra Bank in Campionatul Bancherilor a venit tot in fata unei debutante in competitie, Intesa Sanpaolo, pe care a invins-o cu scorul de 5-1. Libra a beneficiat in acest meci si de un avantaj psihologic, fiind purtata spre victorie de o galerie demna de toata lauda. De cealalta parte, ambitia a fost cuvintul de ordine, insa deocamdata reusitele se lasa asteptate.

Partenerii competitiei sunt: Hummel, Vinexpert, Perla Harghitei, Brotac Medical Center, Bronic Security, Restaurant Vatra Neamului si World Class.

Parteneri media: National TV, N 24 PLUS, National FM, Gazeta Sporturilor, Ziarul Ring, Ziarul Bursa, site-urile www.banknews.ro si www.evenimentemedia.ro.

O competitie organizata de Silver Media Design si Direkt Media Company.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: