Automobile Dacia si Renault-Nissan au incheiat un parteneriat cu Groupama Asigurari

Data publicarii: 07-04-2010 | Afaceri

Automobile Dacia si Renault-Nissan au incheiat un parteneriat strategic cu Groupama Asigurari cu scopul reducerii timpului de asteptare a analizei dosarului de daune pentru clientii Dacia, Renault si Nissan, a anuntat miercuri asiguratorul.

Datorita unui protocol de schimb de date informatizat intre reparatorii autorizati ai celor trei marci si asigurator, eliberarea acceptelor de plata se va face in cel mult 48 de ore de la depunerea dosarului de daune, se mentioneaza in comunicat.

Astfel, vor fi reduse timpul de asteptare pentru tratarea dosarului de daune precum si perioada de imobilizare a vehiculului pe durata reparatiei.

Parteneriatul este deja in vigoare incepand cu luna martie, fiind valabil atat pentru asigurarile de raspundere civila auto obligatorii (RCA), cat si pentru asigurarile facultative pentru avarii de tip Casco. 

"Colaborarea instituita cu Groupama Asigurari se poate extinde la nivelul fiecarui reparator din reteaua agreata Dacia-Renault-Nissan care doreste incheierea unui acord in acest sens", se arata in comunicat.

Grupul Renault detine in prezent in Romania cea mai dezvoltata retea de service-uri la nivel national - 89 de unitati Dacia, 49 de unitati Renault si 24 de unitati Nissan, parteneriate similare fiind incheiate si cu alte companii de asigurari din Romania.

Groupama Asigurari, creata prin fuziunea Asiban si BT Asigurari si integrarea structurii de vanzari a OTP Garancia, are o retea de peste 300 de agentii si puncte de lucru. Groupama Asigurari ofera produse de asigurari de viata, bunuri, raspundere civila, auto si agricole, atat persoanelor fizice, cat si clientilor corporativi.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: