Apple a auntat iPhone OS 4.0

Data publicarii: 09-04-2010 | IT&C

Apple a anuntat miercuri ca sistem de operare 4.0 pentru iPhone, 4.0 care se va lansa in aceasta vara, va avea peste 100 de noi facilitati.

iPhone 4.0 a fost prezentat, in premiera, de catre Steve Jobs si va avea una dintre cele mai cerute facilitati, mai precis multitasking, care va va ajuta ca rulati aplicatii pe fundal in timp ce utilizatorul va putea folosi telefonul in alte activitati, cum ar fi ascultatul unui radio online sau pur si simplu compunerea unui email.

Motivul pentru care a durat asa de mult introducerea unei faciliati care pare la prima vedere foarte simpla este durata de viata a bateriei. Multitasking-ul consuma bateria oricatui smartphone cu mare viteza. Apple sustine ca a rezolvat problema. Telefonul va opri anumite functii ale aplicatiilor care nu au nevoie sa functioneze. De exemplu, atunci cand se foloseste radioul online nu este nevoie sa fie afisata coperta albumului.


Apple a anuntat iPhone OS 4.0

Din pacate noul soft nu va putea fi disponibil decat pe generatiile noi de telefoane, cele vechi nefiind capabile de multitasking.

Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: