Oferta speciala la creditele oferite de GarantiBank

Data publicarii: 12-04-2010 | Finante-Banci

La inceputul lunii martie, GarantiBank a lansat o oferta speciala valabila pentru toate creditele acordate persoanelor fizice in perioada 1 martie - 14 mai 2010. Aceasta oferta speciala vine dupa ce banca a redus succesiv in lunile ianuarie si februarie dobanzile la creditele acordate persoanelor fizice, atat in lei, cat si in euro.

Oferta lansata in luna martie include o noua reducere de dobanda pentru credite, cat si o perioada de gratie flexibila de 3 luni. Reducerea de dobanda este de 0,5% fata de cea standard si se aplica oricarui tip de credit, in orice valuta. Totodata, clientii pot opta sa beneficieze si de perioada de gratie, pe parcursul careia acestia nu platesc absolut nimic, niciun fel de dobanda sau comision. Cele 3 luni de gratie pot fi luate toate odata sau separat, oricand in primii trei ani de la acordarea creditului, in functie de nevoile fiecarui client care beneficiaza de oferta GarantiBank.

"Unul dintre obiectivele noastre principale din acest an ramane acela de a incuraja creditarea persoanelor fizice si juridice, in acest moment oferind unele dintre cele mai bune conditii de creditare. Suntem convinsi ca, prin aplicarea acestei noi reduceri la dobanzile standard, clientilor nostri le va fi mult mai usor sa acceseze un credit pentru a-si cumpara casa dorita, pentru a pleca in vacanta de Paste mult asteptata sau pentru a-si indeplini orice alta dorinta.", a declarat Murat Atay, Director General GarantiBank.

Reprezentantii bancii subliniaza de asemenea ca oferta este valabila atat pentru creditele cu garantii, cat si pentru cele negarantate. Pentru un credit de nevoi personale in valoare de 10.000 EUR pe o perioada de 10 ani, dobanda variabila este 8,58% (EURIBOR la 6 luni + 7,62%; EURIBOR la 6 luni este actualizat la fiecare 1 februarie si 1 august), DAE este 15,17%, comision de acordare 3%, comision de administrare lunar 0,4% din soldul creditului, iar valoarea totala platibila de consumator este de 17.687,54 EUR.

Redactia BankNews.ro