Microsoft, Nokia si Sony se bat in telefoane

Data publicarii: 14-04-2010 | IT&C

Atat Microsoft, cat si Nokia si Sony Ericsson au lansat ieri mai multe modele de terminale, mai toate destinate mesageriei si retelelor sociale. Telefoanele Microsoft sunt proiectate chiar de companie si fabricate de firma japoneza Sharp. Aparatele se numesc Kin One si Kin Two si vor fi comercializate prin intermediul retelei Verizon Wireless, un parteneriat intre Verizon Communications si Vodafone Group. Ambele modele au interfata de tipul "touch screen", tastatura si camera foto.

Microsoft Kin One & Kin Two
Microsoft Kin One & Kin Two

In Finlanda, Nokia a anuntat lansarea Nokia C3, Nokia C6 si Nokia E5 , la preturile de 90, 220 si 180 de euro fara taxele aferente. Nokia C3 are Wi-Fi, camera de doi megapixeli, ecran de 2,4 inchi in culori vii si suport pentru cartela de memorie de pana la 8 GB.

Acesta va fi disponibil din al doilea trimestru al acestui an intr-o varietate de culori precum alb-auriu, gri-inchis si roz-viu. Nokia C6 este un smartphone bazat pe Symbian ce imbina beneficiile unui ecran tactil de 3,2 inchi, cu o tastatura slide out completa. Nokia E5 va fi disponibil din al treilea trimestru al acestui an.

Terminalul ofera acces direct la peste 90% din conturile de e-mail corporative din lume prin Mail for Exchange si IBM Lotus Notes Traveler.

Nokia C3, C6, E5

Zylo si Spiro sunt telefoanele lansate de Sony Ericsson. Ambele telefoane au disponibila functia de TrackID, care permite utilizatorilor sa afle in timp real informatii despre melodiile ascultate.

Aparatele ofera conectare directa la Facebook, Twitter si YouTube. Spiro va costa 299 de lei, iar Zylo 469 de lei.

Sony Ericsson Spiro & Zylo
Sony Ericsson Spiro & Zylo

Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: