Apple amana cu o luna lansarea tabletei iPad pe piata internationala

Data publicarii: 15-04-2010 | IT&C

Grupul informatic american Apple a anuntat miercuri ca a decis sa amane cu o luna, pana la finele lunii mai, lansarea internationala a tabletei iPad ca urmare a cererii 'peste asteptari' a consumatorilor americani, transmite AFP.

'Desi am livrat peste 500.000 de iPad-uri in prima saptamana de la debutul comercializarii, cererea este mult mai mare decat ne asteptam si este posibil sa continue sa depaseasca oferta noastra in urmatoarele saptamani', a anuntat grupul Apple intr-un comunicat.

De asemenea, Apple a informat ca va anunta la data 10 mai pretul la care se va comercializa iPad pe piata internationala, urmand ca in aceeasi zi sa inceapa sa primeasca pre-comenzi online.

Apple iPad

Noua tableta informatica a grupului Apple a inceput sa fie comercializata in SUA incepand cu data de trei aprilie, in cazul versiunii conectata prin Internet, urmand ca la finele lunii aprilie sa inceapa si comercializarea modelului conectat la retelele de telefonie 3G.

In luna martie Apple a anuntat ca toate modelele iPad vor fi disponibile, de la finele lunii aprilie, in Australia, Canada, Franta, Germania, Italia, Japonia, Spania, Elvetia si Marea Britanie.

AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: