Arges: Patru suspecti cautati in cazul bancomatului spart

Data publicarii: 15-04-2010 | Actualitate

Patru suspecti sunt cautati de politisti in cazul spargerii unui bancomat aflat in incinta unei societati din comuna argeseana Maracineni, produsa in noaptea de miercuri spre joi, din care au fost furati aproximativ 50.000 de lei.

"Politistii au stabilit ca, in jurul orelor 2,00 - 2,10, patru indivizi neidentificati care purtau cagule pe fata au patruns in camera agentului de paza B.N., de 55 an, l-au lovit si l-au imobilizat, legandu-l cu mainile la spate, dupa care au taiat capacul bancomatului si au furat cutia de valori", a declarat agentul Laura Folea, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges.

Anchetatorii au intocmit un cerc de suspecti si continua cercetarile pentru identificarea autorilor jafului, conform aceleiasi surse.

In paralel, paznicul agresat a fost audiat de politisti, care au stabilit ca cele relatate de el se confirma. Barbatul a primit ingrijiri medicale la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, apoi a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Arges, in vederea stabilirii numarului de zile de ingrijiri medicale si eliberarii certificatului medico-legal.

Bancomatul aflat in incinta unei societati din localitatea argeseana Maracineni a fost spart, in noaptea de miercuri spre joi, de persoane inca neidentificate. Mai multi barbati care purtau masti au intrat peste paznicul societatii, l-au imobilizat si l-au legat, apoi au taiat bancomatul si au sustras cutia de valori cu toti banii aflati in interior.

In urma primelor verificari efectuate de reprezentantii bancii care detine bancomatul, la momentul spargerii in aparat ar fi trebuit sa se afle aproximativ 50.000 de lei, conform unor informatii neconfirmate oficial. Intreaga suma a fost sustrasa de barbati mascati, care au reusit sa plece cu banii inainte de sosirea politistilor.

Potrivit anchetatorilor, bancomatul era amplasat corespunzator, dar nu existau alte sisteme de securitate, respectiv supraveghere video sau sistem de alarmare, cu exceptia pazei umane.

AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: