Maserati va scoate pe piata un model de doar 55.000 de euro

Data publicarii: 22-04-2010 | Auto

Mercedes E-Klasse, BMW Seria 5 si Audi A6 vor primi un scurt timp un rival marca Maserati. Acesta va costa doar 55.000 de euro si va fi lansat pana in 2013.

Planul de viitor al Fiat Group prezentat de Sergio Marchionne in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc in Italia a inclus cateva referiri interesante la adresa marcii Maserati. Conform informatiilor dezvaluite de boss-ul italian, marca tridentului va lansa pe piata in urmatorii ani un model de segment E care va costa cu putin peste 50.000 de euro. Acesta se va bate pe piata cu Mercedes E-Klasse, Audi A6 si BMW Seria 5 si va deveni cel mai ieftin model din gama marcii italiene.

Desi Marchionne s-a ferit sa dezvaluie mai multe informatii despre noul model, seful italienilor a declarat ca acesta "va oferi un pachet cu continut specific pentru a exploata ADN-ul Maserati", urmand ca targetul noului model sa fie acela de a "fura" 10% din piata europeana a modelelor din acest segment.

Din planurile de pana in 2014 ale marcii italiene mai fac parte lansarea unei noi generatii Quattroporte, noul model urmand sa dispuna de un design complet inovator. In schimb, Maserati Granturismo si Grancabrio nu vor fi modificate pana peste 4 ani, fiind considerate modele noi in gama marcii italiene de lux.

Galerie Maserati GranCabrio:
  • Maserati GranCabrio 2010 - click pe poza

  • Maserati GranCabrio 2010 - click pe poza

  • Maserati GranCabrio 2010 - click pe poza

  • Maserati GranCabrio 2010 - click pe poza

Fiat via Automarket

Ultimele stiri pe BankNews.ro: