Silviu Prigoana a inregistrat la OSIM 100 de marci de posturi TV

Data publicarii: 27-04-2010 | Media

Inregistrarea unei marci verbale, formata doar din litere si cifre, costa 350 de euro, ceea ce inseamna ca deputatul PD-L a platit circa 35.000 de euro.

Deputatul PD-L Silviu Prigoana a solicitat Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) inregistrarea a pes-te o suta de marci de posturi de televiziune, printre care Bucuresti TV, Cluj-Napoca TV, Timisoara TV. Repre-zentantii OSIM au confirmat pentru Mediafax ca deputatul a depus cererea pe 15 aprilie. Prigoana cere oficiului dreptul sa foloseasca marcile respective pentru "Publicitate", "Difuzare de programe audiovizuale; telecomunicatii", "Realizare de programe si emisiuni audio-vizuale; educatie, instruire, divertisment; activitati culturale si sportive" si "Creare si mentinere de site-uri web".

Deputatul Prigoana a declarat pentru Gandul ca mereu inregistreaza marci pentru proiectele pe care le are in derulare. "O sa depun cerere pentru a obtine licentele audiovizuale de la CNA. La un moment dat poate o sa lansez o retea de televiziuni locale. E loc de orice pe piata", a declarat Silviu Prigoana pentru Gandul. Conform informatiilor de pe pagina de internet a OSIM, inregistrarea unei marci verbale, formata doar din litere si cifre, costa 350 de euro, ceea ce inseamna ca deputatul PD-L a platit circa 35.000 de euro pentru inregistrarea celor 100 de marci.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: