Reteaua de hipermarketuri PIC isi reia activitatea

Data publicarii: 28-04-2010 | Afaceri

Reteaua de hipermarketuri PIC, controlata de fratii Penescu, aflata in insolventa, redeschide cele cinci magazine inchise in anul 2009 si la inceputul acestui an, in urma procesului de restructurare decis de actionariat, a comunicat compania.

Reteaua de hipermarketuri PIC numara cinci unitati in Pitesti, Craiova, Braila, Oradea si Calarasi.

"Primul magazin care urmeaza a fi deschis din retea este cel din Craiova, urmand ca dupa aproximativ o luna si jumatate sa fie deschis si magazinul din Pitesti", a declarat directorul de marketing al Muntenia Hipermarket, Claudia Rusu, companie care administreaza reteaua PIC.

Noua firma care va opera cele cinci magazine este Muntenia Hipermarket si face parte din grupul PIC.

"Referitor la situatia de insolventa a firmei PIC, ii asiguram pe toti colaboratorii nostri ca aceasta este administrata judiciar de cea mai puternica firma de pe piata din Romania, PricewaterhouseCoopers, o firma cu bogata experienta in domeniu",  a mai declarat Claudia Rusu.

Grupul romanesc de retail Pic a intrat, in data de 16 noiembrie, in insolventa la cerere, din cauza cresterii datoriilor catre creditori, in special catre furnizori, pe fondul scaderii vanzarilor de la inceputul anului cu 30%.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: