Operatiuni limitate vineri la HVB Tiriac

Data publicarii: 29-08-2006
HVB Tiriac, banca rezultata din fuziunea Bancii Tiriac cu HVB Bank, va derula o gama limitata de operatiuni vineri, 1 septembrie, pentru a permite finalizarea unificarii sistemelor IT ale celor doua banci, informeaza Ziarul Financiar. Serviciile oferite reintra in normal luni, 4 septembrie. La acea data urmeaza sa fie creditate pe conturile clientilor toate incasarile in lei si valuta primite de la alte banci pe 1 septembrie. Tot atunci vor fi executate si instructiunile pe suport de hartie, inclusiv cecuri primite vineri in cele peste 80 de sucursale HVB Tiriac.

Cat priveste ziua de joi, operatiunile de cont curent, precum si aplicatiile multicash si online banking vor fi disponibile pana cel tarziu la ora 14:30, instructiunile ulterioare urmand a fi procesate luni.

HVB Tiriac isi informeaza clientii ca tranzactiile cu carduri nu vor fi afectate, luand insa in calcul posibilitatea aparitiei unor evenimente imprevizibile care sa duca la mici disfunctionalitati pe perioade de timp limitate.

Sursa: Ziarul Financiar

Ultimele stiri pe BankNews.ro: