Jaf la o banca din Bucuresti

Data publicarii: 03-05-2010 | Finante-Banci

Un barbat inarmat cu un cutit a intrat in sediul unei filiale Piraeus Bank din zona Nerva Traian, a amenintat casiera, a obtinut suma de bani ceruta si a fugit.

"La fata locului este un grup operativ al Politiei Capitalei, sunt politisti din cadrul sectorului, in concluzie luam primele date. [..] Este un prim eveniment de acest tip, din datele pe care le avem noi rezulta ca barbatul doar a amenintat casiera, a obtinut acea suma de bani si a fugit", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

"Politia a fost avertizata prin sistemul apel unic de urgenta, vom vedea daca a apasat si butonul de panica. Este un autor necunoscut, un barbat", a mai declarat Christian Ciocan la Realitatea TV.

Actualizare

O sucursala a bancii elene Piraeus Bank, situata pe strada Nerva Traian din Capitala, a fost jefuita luni la pranz de un barbat care a amenintat-o pe casiera cu un cutit, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Potrivit surselor, barbatul ar fi apucat sa fure 4.000 de RON.

Suspectul avea o gluga pe cap si o masca medicinala pe fata. Banca are camere de supraveghere, ale carei imagini vor fi examinate.

La fata locului au venit politisti care aduna marturii si incearca sa afle semnalmentele barbatului pentru a realiza portretul-robot.

Incidentul pune la indoiala masurile de securitate luate de banca.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: