Femeile dau vina pe BlackBerry si iPhone pentru sexul nesatisfacator

Data publicarii: 04-05-2010 | Lifestyle

Gadgeturile moderne distrug viata sexuala a femeilor pentru ca sotii lor sunt prea preocupati de Blackberry sau iPhone chiar si in dormitor.

Mai mult de un sfert dintre femei (28%) sustin ca emailul si internetul le distrug viata amoroasa. Alti factori care intervin in viata de cuplu sunt prea multe ore petrecute la munca (55%), oboseala (83%) si prea multa treaba (74%), potrivit telegraph.co.uk.

Studiul a fost realizat de firma de produse farmaceutice Bayer si arata ca foarte multe femei sunt nemultumite de viata lor sexuala in ultimii zece ani.

Mai mult de una din doua femei se simt sexy la 30 de ani, iar doua din trei fac cel mai des sex la 20 de ani.

Una din zece femei sustine ca frica de a ramane insarcinata le inhiba in pat. Britanicele fac sex in medie de 1,4 ori pe saptamana, dar 6 din 10 femei cu varste cuprinse intre 25 si 34 de ani si-ar dori o viata sexuala mai activa.

51% din femei cred ca au ajuns la apogeul vietii sexuale la 30 de ani, dar 66% sustin ca au facut cel mai mult sex la 20 de ani.

Doua din trei femei (65%) spun ca partenerii lor nu depun prea mare efort in dormitor, iar una din trei femei nu iau initiativa si il lasa mereu pe partener sa faca prima miscare.

Patru din zece femei sunt de parere ca e nevoie de un simplu compliment ca sa aiba chef de sex, in timp ce una din trei sustine ca daca ar avea mai mult timp pentru ea si-ar imbunatati viata sexuala.

Din pacate, mai mult de o treime dintre femei sustin ca nu s-au simtit sexy de mai bine de o luna, iar 14% spun ca nu s-au simtit sexy niciodata.

Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: