Dacia, intr-o pasa neagra

Data publicarii: 06-05-2010 | Auto

Producatorul de la Pitesti a lansat, ieri, seria limitata "Black Line", valabila pentru modelele Logan, Sandero si Logan MCV, la preturi cuprinse intre 8.200 si 12.750 de euro.

Dacia le recomanda din nou romanilor masinile negre. Producatorul auto de la Pitesti a lansat ieri seria limitata "Black Line", valabila pentru modelele Logan, Sandero si Logan MCV.

Daca negrul poate insufla modelului Sandero un strop de eleganta, iar un Logan acoperit cu nuanta "Noir Nacre" (aceasta este denumirea oficiala a vopselei) evoca ireprosabil spiritul berlinelor oficiale de odinioara, un MCV negru parca aminteste totusi prea mult de un anumit gen de vehicul cu care nimeni nu ar vrea sa calatoreasca prea curand.

Marginita si nu prea

Responsabilii Dacia investesc destule sperante in noile versiuni Black Line - comercializate la preturi cuprinse intre 8.200 de euro (cel mai ieftin Logan) si 12.750 de euro (cel mai scump MCV) - si sunt dispusi sa le vanda pe toata durata acestui an.

Povestea Daciilor Black Line ar putea continua si in 2011, dar numai daca succesul de vanzari va impune prelungirea duratei de viata initial stabilite.

Galerie Dacia Black Line:
  • Dacia Black Line 1

    Dacia Black Line - click pe poza

  • Dacia Black Line 2

    Dacia Black Line - click pe poza

  • Dacia Black Line 3

    Dacia Black Line - click pe poza

  • Dacia Black Line 4

    Dacia Black Line - click pe poza

  • Dacia Black Line 5

    Dacia Black Line - click pe poza

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: