Libra Bank, al 29-lea emitent de carduri bancare

Data publicarii: 29-08-2006
Libra Bank a lansat cardul de debit Visa Classic in RON care permite obtinerea unui overdraft in limita a trei salarii nete, dar nu mai mult de 7.000 RON. Rata anuala a dobanzii a descoperitului de cont este de 19%. Beneficiarii cardului cu facilitate de overdraft sunt salariatii unui angajator care are incheiat cu Libra Bank un contract de virare a salariilor in conturi cu acces prin card. Banca promoveaza produsul ca fiind "singurul card de debit care are o perioada de gratie la plata dobanzii curente" precum si "cel mai ieftin card de debit cu utilizare internationala de pe piata romaneasca".

Valoarea platii lunare de efectuat este valoarea integrala a dobanzii curente, calculata de banca pentru sumele utilizate din descoperitul de cont. Perioada de gratie pentru plata dobanzii curente vizeaza primele 15 zile calendarisitice de la emiterea extrasului de cont (ultima zi a lunii).

Cardul Libra este unul subventionat de banca astfel incat clientul nu cheltuieste nici un leu pentru a intra in posesia unui astfel de card.

Taxa pentru emitere card

0

Taxa pentru emitere card in regim de urgenta

0

Taxa pentru administrare lunara card

0

Taxa pentru blocare card

0

Taxa pentru inchidere cont de card

0

Suma minima necesara pentru activare card

0

Comision pentru alimentare cont de card

0

Comision interogare sold la ATM sau POS

0

Comision pentru cumparare bunuri/servicii de la comercianti din Romania

0

Comision pentru cumparare bunuri/servicii de la comercianti din strainatate

0

Comision retragere numerar de la bancomatele Libra Bank

0

Reteaua de ATM-uri a Libra Bank numara 18 aparate din care opt sunt operationale la nivelul sucursalelor bancii din Bucuresti. Pentru utilizarea cardului in afara retelei Libra Bank, comisionul este de 0,5% per tranzactie plus 2,5 RON in tara si de 2% plus 2,5 EURO in strainatate.
Libra Bank a obtinut autorizatia de emitere de la BNR in data de 11 iulie a.c., in prezent banca avand in circulatie aproximativ 1.000 de carduri.

Cardul are o valabilitate de doi ani si poate fi utilizat si pentru tranzactii pe Internet. Libra Bank este cel de-al 29-lea emitent de carduri bancare de pe piata romaneasca.

Sursa: No-Cash

Ultimele stiri pe BankNews.ro: