Sejururi cu 10% mai ieftine la Targul de Vacante Bucuresti

Data publicarii: 07-05-2010 | Turism

Agentiile de turism de la Targul de Vacante Bucuresti, ce are loc in perioada 6-9 mai la Romaero Baneasa, vor oferi reduceri vizitatorilor de pana la 10%. "In cadrul Targului de Vacante Bucuresti, expozantii nostri vor oferi reduceri de pana la 10%, in functie  de produsele pe care le au. Dar nu toti vor apela la un astfel de discount", a declarat Corina Martin, presedinte  Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), ieri la deschiderea targului.

"Acest targ este unul mult mai mic decat Holiday Market, de aceea avem si mai putini expozanti si vorbim de un numar de 26. La primul targ din acest an organizat de ANAT am avut un numar de vizitatori de 19.000, dar la aceasta editie poate ajungem la 10.000", a mai spus Corina Martin.

In ceea ce priveste numarul de vizitatori, Alin Burcea, presedintele agentiei de turism Paralela 45, a declarat ca se asteapta ca un numar de 6.000-7.000 de oameni sa ajunga la targ. "Daca ajungem la 10.000 ne putem considera victoriosi", a mai spus Alin Burcea.
Corina Martin a mai adaugat ca pentru acest an cele mai solicitate destinatii pe extern sunt charterele pentru Turcia, Spania si Grecia, iar in Romania, bineinteles, litoralul. "Antalya este cea mai bine vanduta destinatie", a spus presedintele Paralela 45.

Integral in Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: