Ferrari pregateste un ceas pe masura marcii: 300.000 de euro

Data publicarii: 11-05-2010 | Auto

Orologierul francez Cabestan a anuntat ca va scoate pe piata un ceas ultra-exclusiv. Acesta va purta semnatura designerului francez Jean-Francois Ruchonnet si va fi produs intr-o serie limitata de 60 de exemplare.

Denumirea oficiala a ceasului este Scuderia Ferrari One by Cabestan, acesta fiind de fapt un hibrid de design intre deja existentele Cabestan Nostromo (105.000 de euro) si Cabestan Winch Vertical Turbillon, ambele desenate de acelasi Jean-Francois Ruchonnet. Evident, ceasul care poarta sigla Ferrari pastreaza elemente clasice ale marcii italiene, acestea fiind dublate de un mecanism intern cu turbillon si de elemente constructive produse si montate exclusiv manual de maestrul orologier Eric Coudray. Aceste elemente fac din ceasul mecanic construit de Cabestan unul dintre cele mai exacte din lume, pierderile garantate fiind de maximum plus/minus o secunda la fiecare 24 de ore.

Scuderia Ferrari One by Cabestan va fi destinat exclusiv clientilor Ferrari, fiecare dintre cele 60 de exemplare care vor fi construite urmand sa coste 300.000 de euro, un pret care se aliniaza perfect la criteriile de top ale celor care isi permit sa aiba in garaj un Ferrari.

  • Ferrari One 1

    Ferrari One - click pe poza

  • Ferrari One 2

    Ferrari One - click pe poza

  • Ferrari One 3

    Ferrari One - click pe poza

Luxist via Automarket

Ultimele stiri pe BankNews.ro: