HTC anunta Wildfire, un smartphone accesibil cu Android 2.1

Data publicarii: 18-05-2010 | IT&C

HTC a prezentat oficial Wildfire, un nou smartphone care utilizeaza platforma Android 2.1. Telefonul inlocuieste modelul HTC Tatoo, are un ecran mai mare si mai performant. In plus, arata ca un mini HTC Desire si vine cu Sense, o interfata pentru retelele de socializare, cu o camera de cinci megapixeli, cu auto focus si flash LED, Wi-Fi si GPS.

HTC Wildfire este promovat ca un telefon Android accesibil ca pret, insa reprezinta un mare pas inainte fata de Tatoo, noteaza Electricpig.co.uk.

Dispune de acelasi procesor ca si HTC Hero, de un ecran tactil de 3,2 inch, cu rezolutia 320x240, mufa audio de 3,5 inch si slot pentru card micro SD. HTC Wildfire ofera navigatie gratuita prin satelit cu ajutorul Google Maps Navigation.

Wildfire dispune si de o functie interesanta: in momentul apelarii, HTC Caller ID afiseaza fotografia apelantului din profilul Facebook si ultima actualizare a acestuia, dar aminteste utilizatorului si daca se apropie ziua de nastere a respectivului contact. De asemenea, aplicatia HTC Friend Stream centralizeaza continutul publicat pe retele sociale precum Facebook, Twitter si Flickr intr-un singur flux de actualizari.

Telefonul va fi disponibil in Romania (in toate cele patru culori - negru, rosu, maro si alb) incepand cu luna iulie la un pret de aproximativ 180 de Euro.

  • HTC Wildfire 1

    HTC Wildfire - click pe poza

  • HTC Wildfire 2

    HTC Wildfire - click pe poza

  • HTC Wildfire 3

    HTC Wildfire - click pe poza

Antena3