Ce companii cauta directori

Data publicarii: 21-05-2010 | HR/Cariere

Jucatori mari din piata locala recruteaza candidati pentru pozitii de conducere in Bucuresti si in strainatate, care sa aiba minimum cinci ani experienta relevanta in domeniul in care aplica si expertiza specifica fiecarei pozitii. Afla ce vor angajatorii de la un CFO, un director comercial, de productie sau de la un manager de proiect, dar si daca te califici pentru o astfel de pozitie.

Candidatul ideal trebuie sa aiba experienta in management financiar, certificare ACCA sau/si CECCAR, trebuie sa fi lucrat intr-un Big4, sau la un alt jucator mare din piata pe pozitia de group financial controller. Vei lucra cu echipele de dezvoltare, cu managerii si cu specialistii in contabilitate ai companiei.

Director comercial pentru Europa Centrala si de Est la o divizie a gigantului General Electric

Candidatul ideal trebuie sa aiba minimum cinci ani experienta in vanzari, sa vorbeasca fluent limba engleza si sa aiba cunostinte avansate de operare a softurilor de profil. E preferabil sa fi absolvit un program de MBA, sa aiba cunostinte de industria apei si sa stie sa opereze in Six Sigma.

Manager de proiect-divizia integrare sisteme la Romtelecom

Candidatul ideal trebuie sa fie absolvent de studii superioare in domeniul tehnic, sa aiba cunostinte avansate de limba engleza si sa aiba certificare de expert tehnic CCIE/CCNP/CCDP/Microsoft Certified Professional. Candidatul selectat trebuie sa aiba minimum trei ani experienta intr-o pozitie de business development manager, mai trebuie sa aiba cunostinte avansate de tehnologii CISCO si experienta in una sau mai multe din urmatoarele tehnologii: comunicatii unificate, video conferinta, securitate, retele convergente.

Manager de operatiuni la Hewlett-Packard

Candidatul selectat trebuie vorbeasca fluent limba engleza, sa fi absolvit studii postuniversitare, mai trebuie sa aiba cel putin sapte ani experienta intr-o pozitie din zona financiara sau in vanzari si inca doi-patru ani experienta intr-o pozitie de management.

Integral in Money.ro