Audi va oferi internet wireless din fabrica pe A8

Data publicarii: 25-05-2010 | Auto

Audi va oferi internet wireless in habitaclul lui A8. Limuzina germana va deveni astfel primul model de serie care dispune de aceasta tehnologie din fabrica.

Acum cateva zile, Audi anunta ca vrea sa revolutioneze modul in care clientii vor avea acces la anumite dotari suplimentare pentru masina pe care si-o achizitioneaza. Ei bine, germanii au anuntat ca fac primul pas inspre implementarea unui asfel de sistem, aceste dotari urmand sa poata sa fie downloadate prin intemediul conexiunii fara fir, optiune cu care modelul A8 va fi inzestrat din fabrica.

Un rooter va crea o retea locala de comunicatie fara fir care ofera acces la internet (WiFi), iar pasagerii isi pot conecta dispozitivele portabile pentru a putea naviga. Pentru a activa conxiunea la internet, clientii pot introduce o cartela SIM speciala in locasul din consola centrala a masinii sau pot utiliza un telefon mobil care sa dispuna de functia SAP (SIM Acces Profile).

Viteza maxima pe care conexiunea o va avea este de 7.2 Mb/sec, iar multumita antenei de pe plafonul masinii Audi garanteaza o stabilitate ridicata a acesteia. In urma acestei decizii, Audi A8 va deveni primul model de serie care dispune de internet wireless montat din fabrica.

WCF via Automarket

Ultimele stiri pe BankNews.ro: