Topul celor mai bune produse bancare de pe piata

Data publicarii: 25-05-2010 | Finante-Banci

Clasamentul facut de revista "Capital" tine cont de o serie de criterii, precum flexibilitatea creditului sau suma maxima. In cazul depozitelor au contat comisioanele percepute si dobanzile.

Piata bancara a suferit o intorsura radicala fata de anul trecut. Acum un an, bancherii le inchideau usa clientilor considerati prea riscanti si duceau o grava lipsa de lichiditate pe care voiau sa o acopere cu dobanzi-record la depozite.

In prezent, bonificatiile la economii sunt considerabil mai mici, iar la capitolul credite - bancile sunt mai mult decat doritoare sa acorde imprumuturi, potrivit revistei de business "Capital".

Roata s-a intors a doua oara, de data aceasta clientii sunt cei care nu prea mai privesc cu ochi buni bancile, avand in vedere modificarile pe care le-au avut in rate si implicit in dobanzi. Chiar daca acum creditele devin din ce in ce mai ieftine, reticenta clientului ramane de neclintit. Revista "Capital" a facut un calcul pentru a afla care sunt cele mai avantajoase imprumuturi atat in lei, cat si in euro, pe care o familie le poate lua, fie ca sunt de nevoi personale, fie imobiliare.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: