Sexul la serviciu, nevoie sau viciu?

Data publicarii: 27-05-2010 | Lifestyle

Majoritatea romanilor au cochetat cu ideea, iar unii dintre ei chiar au avut legaturi de natura sexuala la locul de munca, fie cu unul dintre colegi, fie cu seful direct. Intersectia planului intim cu jobul e un joc periculos, cu manipulari, cu tensiuni si presiuni in luarea deciziilor. Situatia poate pune protagonistii in posturi complicate.

"La primul meu loc de munca, acum ceva ani, am avut o relatie cu seful. Ne intalneam seara, la el in birou, dupa ce toti colegii plecau. El a inceput sa-mi faca avansuri inca de la angajare, iar eu am acceptat. Situatia era cu atat mai tensionata cu cat sotia lui lucra in aceeasi firma", ne dezvaluie Raluca M., o bucuresteanca de 29 de ani. In final, femeia a fost nevoita sa renunte la job si sa se angajeze in alta parte. Raluca spune ca situatia s-a repetat la urmatorul loc de munca, unde atractia fata de seful sau direct a fost imediata. Cei doi isi consumau aventura tot dupa orele de program, iar despartirea s-a produs brusc, cand el i-a marturisit ca nu renunta la sotie pentru ea.

Barbatii isi aleg femeia intr-o clipita

Multi dintre romani impartasesc soarta Ralucai, arata cercetarile recente. Aproape 70% din cei care considera ca sexul la locul de munca este placut afirma ca au facut deja acest lucru, potrivit unui studiu realizat de eResearch Corp. Cercetarea "Sexul la birou si romanii" arata ca angajatii din tara noastra sunt mai putin interesati de sexul la birou daca au fost, in trecut, nevoiti sa isi schimbe jobul din aceasta cauza, dar 65% din ei sunt totusi dispusi sa repete experienta la serviciu, chiar daca au avut probleme.

Atractie inainte de criza

Din cei care au initiat o relatie cu un coleg de la locul de munca, 91% au spus ca s-au lasat dusi de val si ca au simtit o atractie foarte puternica, iar 5,4% au admis ca au urmarit doar sa obtina anumite beneficii profesionale

Desi impresia generala este ca romanii sunt in stare de compromisuri sexuale pentru a fi promovati sau pentru a-si pastra locul de munca in aceasta perioada de criza, studiile arata ca, si inainte de instalarea recesiunii economice, romanii erau mari amatori de senzatii tari.

O cercetare realizata in urma cu doi ani de portalul jobsinro.ro arata ca peste 30% din romani au intretinut relatii sexuale la serviciu, in timp ce 12% din respondenti spuneau ca ar fi dispusi sa faca acest lucru pentru o crestere salariala. Potrivit sondajului, cele mai mari beneficii de pe urma sexului la birou ar fi, in opinia a 28% din participantii la cercetare, marirea salariului (11,7%), avansarea (10%) si pastrarea jobului (3,2%).

Un alt sondaj, realizat in 2008 de YourJob.ro, arata ca peste 60% din respondenti ar face sex la locul de munca daca s-ar ivi ocazia. Pe primul loc in topul celor care au facut sex la birou se afla bucurestenii, cu o pondere de 65%.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: