GE Garanti Bank va deveni operationala in 29 mai

Data publicarii: 28-05-2010 | Finante-Banci

GE Garanti Bank va prelua toate operatiunile desfasurate de GarantiBank International N.V. - Sucursala Romania, transferul urmand sa fie finalizat la data de 29 mai, a anuntat banca.

In momentul realizarii transferului, GarantiBank International N.V. - Sucursala Romania isi va inceta activitatea si toate operatiunile acesteia vor fi continuate de GE Garanti Bank, se arata in comunicatul transmis de banca.

"Infiintarea GE Garanti Bank este o dovada a angajamentului nostru privind strategia pe termen lung de a avea o banca universala in Romania.", a declarat Murat Atay, director general al GarantiBank.

De asemenea, pentru 2010, banca are in vedere o crestere a volumului de credite si depozite cu 40%, precum si a volumului activelor cu 50%, iar pana la sfarsitul anului 2011 se intentioneaza o dublare a retelei teritoriale, acesata urmand sa ajunga la 100 de unitati.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International NV, cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia. Banca are o retea de 51 de agentii in Romania, dintre care 21 in Bucuresti, 100 bancomate (ATM) si peste 5.000 de aparate pentru plata cu cardul la comercianti (POS).

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: