Prefectul Capitalei a deschis noua ghisee pentru pasapoarte

Data publicarii: 31-05-2010 | Diverse

Prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaei, a deschis luni noua ghisee ale Serviciului Public Comunitar Pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bucuresti, care vor functiona la sediul Directiei Regim Permise Conducere si Inmatricularea Vehiculelor din sos. Pipera nr. 49 sector 2, in aceeasi locatie unde functioneaza si Serviciul de Permise Auto Bucuresti.

"Am deschis aceste noi ghisee cu dorinta de a veni in sprijinul bucurestenilor, pentru ca la unicul centru de acest profil din strada Nicolae Iorga s-a ajuns sa se proceseze circa 1.000 de cereri de pasapoarte pe zi. Acum cu aceste ghisee speram sa se reduca mult timpul de stat la coada, mai ales ca statistic 25% din cereri sunt pentru minori. A fost dificil sa pregatim aceste ghisee intrucat activitatea trebuie sa prezinte si elemente de siguranta a documentelor", a declarat pentru AGERPRES prefectul Capitalei, cu ocazia inaugurarii.

Mihai Atanasoaei a apreciat ca aceste noua ghisee vor prelua o treime din cererile depuse la sediul din strada Nicolae Iorga.

La Serviciul Public Comunitar Pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Bucuresti care va functiona la sediul Directiei Regim Permise Conducere si Inmatricularea Vehiculelor din sos. Pipera nr. 49 sector 2 a fost deschis luni si un ghiseu al CEC pentru ca oamenii sa plateasca acolo toate taxele necesare emiterii pasapoartelor.

AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: