Unde isi petrec miliardarii lumii vacantele

Data publicarii: 04-06-2010 | Lifestyle

Daca ai avea toti banii din lume, tu unde ai pleca in vacanta? Forbes a realizat o radiografie a locurilor preferate de miliardarii lumii si cat au platit acestia pentru a evada in timpul lor liber.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook - Pune, India

Cel mai tanar miliardar din lume, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a inceput anul cu o saptamana de vacanta in India. Tanarul de 25 de ani a fost vazut in Pune vizitand Osho International Meditation Resort. El a postat pe pagina sa de Facebook o imagine sub care scria: "Voi fi prezent la nunta unui bun prieten si vreau sa vizitez cateva orase cat sunt aici". Mesajul a fost rapid vizualizat de fani: 2.800 de persoane au bifat iconita de "like this".

Bill Gates - Croatia

Bill Gates, fondatorul Microsoft, si-a petrecut anul trecut vacanta impreuna cu familia la Skradin, o cetate medievala din secolul al XIII-lea din Croatia. Reprezentatii oficiului de turism al orasului au declarat ca acestia au sosit la bordul unui mega-iaht si au vizitat Parcul National Krka si cascada Skradinsk. Familia Gates s-a plimbat pe strazile micului oras, oprindu-se si la restaurantele locale.

Steven Spielberg - Zonele rurale din Irlanda

Indragitul regizor de film Steven Spielberg a renuntat la Hollywood si a optat pentru o calatorie impreuna cu sotia lui, Kate Capshaw, prin regiunile celtice, anul trecut. Grupul condus de poetul David Wythe a facut un tur care a inclus cazare in casele taranesti din satul Ballyvaughan, excursii si drumetii prin regiunea stancoasa Burren si vizite la filosofi si muzicieni.

Integral in Money.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: