Acesta este Renault Latitude, urmasul lui VelSatis

Data publicarii: 08-06-2010 | Auto

Renault a botezat urmasul lui VelSatis cu un nume nou in gama constructorului francez, evitand sa utilizeze mult-discutatul nume Safrane. Faceti cunostinta cu noul Renault Latitude!

Desi toate informatiile publicate pana astazi de presa internationala au dat ca sigur numele Safrane pentru inlocuitorul de drept al lui Renault VelSatis, numele final al viitorului model Renault de segment mare va fi Latitude. Acesta a devenit oficial astazi, odata cu aparitia primelor imagini oficiale cu cea mai noua aparitie in gama constructorului din Hexagon.

Diferentele dintre ceea ce se vorbea inainte de lansare si ce va aparea pe piata se opresc insa aici, toate celelalte informatii fiind corecte. Implicit cea legata de legatura stransa de rudenie intre noul model si Samsung SM5, model produs in Coreea de subsidiara Renault din aceasta tara. Renault Latitude devine astfel cel de-al treilea model al francezilor care se bazeaza pe o aparitie din gama Samsung, dupa Koleos (denumit QM5 in Coreea de Sud) si Fluence (cunoscut sub numele SM3 pe piata asiatica).

Integral in Automarket.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: